keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Muutostyöt jäi tekemättä, ajatus ostaa auto Saksasta

Käytettyäni Citroenia huollossa kuulin, ettei ko, moottoria kenties kannata enää tuon ikäisenä (ajettu 173 000 km) muuttaa kaasuautoksi. Käyttövuosia ei enää niin montaa ole edessä.

Nyt ajatus on myydä Citroen ja hakea Saksaksa sellainen kaasu-auto, jota muutenkin tuodaan suomeen. Sellainen olisi esim. Volkswagen Caddy. Myös Volkswagen Touran kiinnostaa.

Onko kenelläkään näistä autoista kokemusta?
Kaasutankki riittää n. 400 km ajoon ja sen lisäksi on pieni (12 litraa) bensatankki.

4 kommenttia:

 1. Caddystä eikä Touranista ei ole kokemusta, mutta passatista on. mielestäni passat on ainut järkevä kaasuauto suomen oloihin, koska siinä on erittäin pieni kulutus ja bensa tankki on kaasuautoksi aika hyvän kokoinen (31 litraa). Jos aiot ulkomailt a tuoda auton niin ruotsi on hyvä vaihtoehto, koska siellä on paljon valinnanvaraa ja autot on yleensä talvivarusteisia. onnea auton etsintään ja rohkeasti vaan autoa ostamaan.

  VastaaPoista
 2. Oma ajatukseni oli ostaa vm 2008-2009 auto. Passateja CNG-kaasuautona on noita vuosilta ilmeisen vähän myynnissä Saksassa. Ruotsista auton hakua ei taida juuri nyt valuuttakurssit suosia.

  VastaaPoista
 3. Miltä sivustoilta kaasu autoja kannattaa ruotsista lähteä etsimään?
  Löytyikö muuten caddyä tai tourania? Olisi mukava kuulla kokemuksia.

  VastaaPoista
 4. 173 tuhatta muka liikaa ajettu? Nettiautossa on monia C5 citikoita joilla on ajettu 400-600 tkm ja edelleen katsastettuja ja liikkuu. Toihan on melkein uusi auto vielä. :)

  VastaaPoista